Under juli månad nås vi enklast via info@activerecycling.se

Vi gör det lätt för dig i Norrköping att hyra container!

Bor du i Norrköping och behöver hyra en container? Då har du kommit rätt. Hos oss på Active Recycling hittar du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening olika typer av containers och storlekar utifrån ditt behov.
Att hyra en container är enkelt och innebär många fördelar där du bl.a slipper åka fram och tillbaka till återvinningscentraler. Du sparar alltså både tid och energi där du kan fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med resten.

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig i Norrköping!

Om du vill hyra en container av oss tar vi hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning, byggprojekt eller rensning. Vi är specialister på att hantera avfall och se till att du som kund får det så billigt som möjligt genom att exempelvis separera på olika avfallstyper.
För alla våra kunder erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och på vår hemsida kan du enkelt göra en offertförfrågan för önskad containertyp, datum och fraktion. Underlätta för dig själv och din vardag och hör av dig till oss om du behöver hyra en container i Norrköping!

Offertförfrågan på container

Att göra en offertförfrågan på våra containers är väldigt enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container som passar dig bäst. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val av container baserat på vilken avfallstyp du vill slänga. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den container eller tjänst som passar dig och dina behov bäst.

Enkelt och effektivt att hyra container

Genom vårt offertverktyg blir det enkelt för dig i Norrköping att hyra container. Där kan du välja datum för utsättning och upphämtning direkt eller lämna blankt för konsultation. Denna tjänst är inte på något sätt bindande, du kan ha full kontroll under hela tiden. Skicka en offertförfrågan till oss så hjälper dig dig så snart vi kan!

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig i Norrköping med att transportera och sortera ditt avfall. Välkommen!

Kontakt: info@activerecycling.se | 011 – 46 10 640