info@activerecycling.se

Vi hjälper dig med avfallshantering!

Behöver du hjälp med avfallshantering? Då har du kommit rätt. Hos oss på Active Recycling får du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening hjälp med all typ av avfallshantering. Vi specialiserar oss på främst container och storsäck men hjälper även till med annat. Oavsett om du är ett företag eller privatperson så får ni alltid en kontaktperson hos oss som sköter alla era projekt runt om i landet.

Att hyra en container är enkelt och innebär många fördelar där du bl.a slipper åka fram och tillbaka till återvinningscentraler. Passar bäst vid större mängder avfall.
Storsäck lämpar sig bäst vid mindre avfall eller när det inte får plats med en container. Du sparar alltså både tid och energi där du kan fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med din avfallshantering.

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig!

Om du vill få hjälp med avfallshantering hos oss kan du ringa, maila eller göra en direkt offertförfrågan för önskad tjänst. Vi tar hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning eller rensning. Vi är specialister på att hantera avfall och se till att du som kund får det så billigt som möjligt genom att exempelvis separera på olika avfallstyper.
Underlätta för dig själv och din vardag och hör av dig till oss om du vill få hjälp med avfallshantering!

Offertförfrågan för container och storsäck

Att göra en offertförfrågan på våra container eller storsäck är väldigt enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container eller storsäck som passar dig bäst. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val baserat på vilken avfallstyp du vill slänga. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den typ av avfallshantering som passar dina behov bäst.

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig med din avfallshantering! Välkommen

Kontakt: info@activerecycling.se eller 020 – 10 45 75