info@activerecycling.se

Container för Bostadsrättsförening / samfällighet

I dagsläget har vi många bostadsrättsföreningar och samfälligheter som är regelbundna container kunder då våra tjänster lämpar sig särskilt vid till exempel vår- och höststädningar. Vi vill göra er avfallshantering så enkel som möjligt för bostadsrättsföreningar och samfälligheter, därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och offertförfrågning via vårt verktyg med tidsbokning för leverans och upphämtning.

Vi guidar våra kunder till rätt lösning genom vår avfallsguide. Där presenterar vi ett stort urval av container modeller och storlekar som lämpar sig för alla möjliga typer av arbeten och ändamål. Genom att göra vår guide får ni som bostadsrättsförening/samfällighet en helt kundanpassad lösning utefter ert behov och avfall. Vi erbjuder låsbara och täckta containers som är väldigt omtyckta av våra föreningar.

När du har hittat en lösning som passar dig löser vi utplacering och hämtning för att sedan transportera allt avfall till certifierade återvinningsanläggningar.

Ändamål

Hos oss kan du hyra container för olika ändamål. Vi hjälper dig med expertråd när det kommer till avfallshantering vid vår- och höststädning, renoveringar och rensningar. Vi skapar skräddarsydda lösningar för att tillgodose alla behov åt både bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag.

Genom att hyra en container av oss sparar ni värdefull tid samtidigt som ni säkerställer att avfallet tas hand om på ett tryggt och korrekt sätt. Ta del av vår avfallsguide samt offertverktyg och få en anpassad lösning presenterad direkt med indikationspris samt möjlighet till offertförfrågan. Vi kan även erbjuda fast pris på våra containers om det önskas. Detta görs i överenskommelse vid kontakt med oss. Vi kontaktar alltid våra kunder efter inskickad offertförfrågan för att erbjuda bästa möjliga service.