Under juli månad nås vi enklast via info@activerecycling.se

Om oss

På Active Recycling finns en stark tro om att vi alla kan göra skillnad för att skapa en bättre miljö och påverka det avtryck vi sätter på världen. Företaget grundades under hösten 2018 av en inre lust och längtan att på något sätt bidra till ett bättre samhälle och natur. Det går att göra skillnad på olika sätt och vi såg en möjlighet att bidra till samhället genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material.

Vi är ett innovativt digitalt återvinningsföretag där vi fokuserar på insamling av avfall som görs på ett hållbart och ekonomiskt sätt för våra kunder. Vi överlåter bearbetning och återvinning av allt insamlat avfall till proffs i branschen som jobbar på Sveriges certifierade återvinningsanläggningar.

Vårt fokus ligger i att utbilda och uppmuntra den svenska befolkningen till att ta hand om sitt avfall och återvinna mer. Desto bättre våra kunder sorterar, desto enklare blir behandlingsprocessen med kortare körsträckor och lägre priser.

Genom vårt väletablerade nätverk av återvinningsföretag kan vi idag koppla på körningar hos våra samarbetspartners vilket bidrar till lägre klimatpåverkan och billigare priser för våra kunder. Tack vare nätverket kan vi ha konkurrenskraftiga priser till våra kunder och samtidigt erbjuda en förstklassig tjänst.