info@activerecycling.se

Bortforsling av möbler & avfall - Plockservice

Ibland lämpar det sig inte med vare sig container eller storsäck för den typ av föremål du ämnar slänga. Därför erbjuder Active Recycling plockservice som tjänst. Plockservice innebär att vi hämtar upp de föremål ni vill få bortforslade och lastar på dem direkt i vår lätta lastbil. Den lätta lastbilen rymmer 18 kubikmeter och allt avfall hanteras av två arbetare som på ett ergonomiskt och säkert sätt sköter allt lyftande. Föremålen och avfallen  transporteras sedan vidare för återvinning eller återbruk.

I dagsläget är det endast möjligt att beställa bortforsling inom Stockholmsområdet, och tjänsten lämpar sig när större lokaler likt kontor eller hem behöver tömmas på möbler och annat. Vi vill göra er avfallshantering så enkel som möjligt och därför erbjuder vi också kostnadsfri rådgivning och en smidig offertförfrågningstjänst där du enkelt kan begära en offert för utförandet av tjänsten.

Offertförfrågan

Bortforsling i Stockholm - Hur fungerar plockservice?

Offertverktyget

Om du bor i Stockholmsområdet och är i behov av bortforsling av avfall, möbler och andra större föremål så kan du, via vårt offertverktyg på sidan, få ett indikationspris utefter ditt behov. Börja med att svara på frågor om vem du är och var du befinner dig följt av uppskattad mängd material i kubikmeter du ämnar slänga och till vilken fraktion det tillhör. Priset för bortforsling, eller plockservice som vi valt att kalla det, beror främst på mängden avfall i kubikmeter. För att vi ska få så bra uppfattning som möjligt av uppdraget ber vi dig ange omständigheterna kring ditt behov exempelvis antal trappor och avstånd mellan parkering och upphämtningsområdet. När du har angett all nödvändig information kan du skicka iväg din offertförfrågan och vi kontaktar dig så snart som möjligt med en prisbild och accept. Om du bor på övriga orter än Stockholm rekommenderar vi att du kollar om våra övriga tjänster som avfallscontainer eller storsäck finns tillgängligt på din ort.

Upphämtning

Efter era anvisningar hämtar vi de föremål som ni ämnar att slänga. Vi skickar alltid minst två personer på jobbet och vi prioriterar säkerhet och ergonomi vid tunga lyft. Du som kund behöver inte vara på plats vid bortforslingen men vi ser gärna att ni har förberett genom att ställa ut föremålen eller nödvändigt material.

Återanvändning och återvinning

Med ert samtycke lämnar vi möbler och andra föremål till välgörenhetsorganisationer som en del i avfallstrappans andra steg; återanvändning. Det som inte är i gott skick transporteras till certifierade återvinningscentraler där materialen tas tillvara på för återvinning.