Under juli månad nås vi enklast via info@activerecycling.se

Socialt ansvar

För oss på Active Recycling är det viktigt att även ta ett stort socialt ansvar. Genom vårt samarbete med lokala välgörenhetsorganisationer ser vi dagligen till att b.la. personer med begränsade resurser får tillgång till produkter och möbler av bra kvalitét.

Nattvandrarna

I linje med vårt engagemang för samhällsansvar, är vi även stolta över att meddela vårt nyligen inledda samarbete med Nattvandrarna, en fantastisk organisation som spelar en avgörande roll i att skapa trygga och inkluderande miljöer för våra ungdomar. Genom att erbjuda vuxna förebilder och medmänskligt stöd under kvällar och nätter, gör Nattvandrarna en oersättlig insats för samhället.

Att stödja Nattvandrarna är ett sätt för oss på Active Recycling att bidra till en ljusare framtid för våra ungdomar och ett tryggare samhälle för alla. Vi är övertygade om att små handlingar kan leda till stora förändringar och är glada över att kunna vara en del av denna viktiga resa.

Tack Nattvandrarna för ert viktiga arbete!

 

Active Recycling stöttar den ideella organisationen Nattvandrarna

Vårgårda Bordtennis

Vi är glada att kunna meddela att Active Recycling nu också sponsrar Vårgårda Bordtennis. Bordtennisverksamheten erbjuder en inspirerande miljö där ungdomar och vuxna kan utveckla sina färdigheter och stärka gemenskapen. Med vårt stöd hoppas vi kunna bidra till att fler får möjlighet att delta i och uppleva glädjen med bordtennis.

Vi ser fram emot att följa deras framgångar och fortsatta utveckling.