Under juli månad nås vi enklast via info@activerecycling.se

Vi gör det lätt för dig i Jönköping att hyra container!

Bor du i Jönköping och behöver hyra en container? Då har du kommit rätt. Hos oss hittar du olika typer av containers och olika storlekar utifrån ditt behov. Vi hyr ut till alla; privatpersoner, företagare eller bostadsrättsföreningar. Att hyra en container innebär många fördelar, framförallt eftersom du genom oss slipper att åka till en återvinningscentral. På det sättet sparar du både tid och energi. Genom oss kan du enkelt fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med resten.

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig i Jönköping!

Om du vill hyra en container av oss tar vi hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning eller rensning. Vi är experter på att hantera avfall och ser till att allt hamnar på rätt plats. För dig blir ett stort projekt lite enklare, genom att vi sorterar och transporterar allt avfall. För alla våra kunder erbjuder vi kostnadsfri rådgivning. På vår hemsida har kan du enkelt göra en offertförfrågning, och där du även kan boka tid för leverans och upphämtning. Underlätta för dig själv i din vardag och hör av dig till oss om du behöver hyra en container i Jönköping!

Offertförfrågan på container

Att göra en offertförfrågan på våra containers är enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container som passar dig bäst. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val av container. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den container eller tjänst som passar dig och dina behov bäst. När du sedan gör din offertförfrågan anger du helt enkelt den rekommenderade containern, antal dagar du är i behov av den och uppskattad ungefärlig vikt av avfallet.

Enkelt, snabbt och smidigt att hyra container

Genom vårt offertverktyg blir det enkelt för dig i Jönköping att hyra container. Där kan du välja datum för utsättning och upphämtning direkt om du vill. Denna tjänst är inte bindande, du kan ha full kontroll under hela tiden. Skicka en offertförfrågan till oss så hjälper dig dig så snart vi kan!

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig i Jönköping med att transportera och sortera ditt avfall. Välkommen!

Kontakt: 036 – 71 40 20 eller info@activerecycling.se