Varför väljer kunder oss?

Trots att Active Recycling är unga inom återvinningsbranschen är det allt fler kunder som väljer oss för bland annat containertjänst. Vi har fördjupat oss i frågan “varför väljer kunder oss?” för att se varför vi har blivit så populära landet runt.

Innovativt digitalt återvinningsföretag

Vi är ett innovativt digitalt återvinningsföretag där vi fokuserar på insamling av avfall som görs på ett hållbart och ekonomiskt sätt för våra kunder. Bearbetning och återvinning av allt insamlat avfall sker på Sveriges certifierade återvinningsanläggningar med målet att återvinna och återanvända så mycket som möjligt. Hos oss är det enkelt att få ett tydligt container pris.

Vi är ett återvinningsföretag som finns i hela landet

En annan av våra framgångsnycklar är vår nationella spridning. Vi finns nämligen i hela landet och hjälper privatpersoner och entreprenörer med utställning och tömning av sopcontainer. Våra kunder, främst entreprenörer, som behöver containerns i olika delar av Sverige uppskattar att endast behöva använda ett återvinningsföretag för att exempelvis köpa och tömma storsäckar.

 

Offertförfrågan