info@activerecycling.se

Vi är tydliga med ditt container pris!

Behöver hyra en container? Vill du ha ett tydligt container pris? Då har du kommit rätt. Hos oss på Active Recycling hittar du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening olika typer av containers och storlekar utifrån ditt behov.
Att hyra en container är enkelt och innebär många fördelar där du bl.a slipper åka fram och tillbaka till återvinningscentraler. Du sparar alltså både tid och energi där du kan fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med resten. Vid en offertförfrågan får du snabbt och tydligt ett container pris via mail!

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig ta fram ett rimligt container pris!

Om du vill få ett container pris av oss kan du ringa, maila eller göra en direkt offertförfrågan för önskad containertyp, datum och fraktion. Vi tar hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning eller rensning. Vi är specialister på att hantera avfall och se till att du som kund får det så billigt som möjligt genom att exempelvis separera på olika avfallstyper.
Underlätta för dig själv och din vardag och hör av dig till oss om du vill få ett container pris!

Offertförfrågan på container

Att göra en offertförfrågan på våra containers är väldigt enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container som passar dig bäst. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val av container baserat på vilken avfallstyp du vill slänga. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den container eller tjänst som passar dig och dina behov bäst.

Tydlig prisbild för container

Vi debiterar alla våra kunder enligt tre parametrar där en är fast och två är rörliga, därav är det svårt att ge ett direkt container pris (fastpris).

  • Vi debiterar en utställning och hemtagskostnad (fast kostnad)
  • Kr per kg för den valda fraktionen som du fyller containern med (rörlig)
  • Dygnshyra per dag som containern hyrs (rörlig)

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig med ditt container pris! Välkommen

Kontakt: info@activerecycling.se eller 020 – 10 45 75