info@activerecycling.se

Vi hjälper dig med en liten container!

Behöver du en liten container? Då har du kommit rätt. Hos oss på Active Recycling hittar du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening en liten container mellan 5-12 kubikmeter där det även finns möjlighet till en låsbar/täckt container.

Att beställa en liten container är enkelt och innebär många fördelar där du bl.a slipper åka fram och tillbaka till återvinningscentraler. Du sparar alltså både tid och energi där du kan fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med resten. Vid en offertförfrågan får du snabbt och tydligt ett pris för en container!

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig med en liten container!

Om du vill ha en liten container kan du ringa, maila eller göra en direkt offertförfrågan för önskad containertyp, datum och fraktion. Vi tar hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning eller rensning. Vi är specialister på att hantera avfall och se till att du som kund får det så billigt som möjligt genom att exempelvis separera på olika avfallstyper.
Underlätta för dig själv och din vardag och hör av dig till oss om du vill boka en containertjänst!

Offertförfrågan på container

Att göra en offertförfrågan för en liten container är väldigt enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container som passar dig bäst. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val av liten container baserat på vilken avfallstyp du vill slänga. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den containertjänst som passar dig och dina behov bäst.

Tydlig prisbild för en liten container

Vi debiterar alla våra kunder enligt tre parametrar där en är fast och två är rörliga, därav är det svårt att ge ett direkt container pris (fastpris).

  • Vi debiterar en utställning och hemtagskostnad (fast kostnad)
  • Kr per kg för den valda fraktionen som du fyller sopcontainern med (rörlig)
  • Dygnshyra per dag som sopcontainern hyrs (rörlig)

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig med att få ut en liten container! Välkommen

Kontakt: info@activerecycling.se eller 020 – 10 45 75