info@activerecycling.se

Vi gör det lätt för dig att bli av med grovsopor!

Har du grovsopor som du vill bli av med? Då har du kommit rätt. Hos oss på Active Recycling hittar du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening olika avfallstjänster för att enkelt bli av med grovsopor.
Att hyra en container är enkelt och innebär många fördelar där du bl.a slipper åka fram och tillbaka till återvinningscentraler. Du sparar alltså både tid och energi där du kan fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med resten. Har du en mindre mängd grovsopor eller kanske inte har plats för en container? Då är byggsäck ett bra komplement till container.

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig att bli av med grovsopor!

Om du vill hyra en container av oss eller beställa byggsäck så tar vi hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning eller rensning. Vi är specialister på att hantera avfall och se till att du som kund får det så billigt som möjligt genom att exempelvis separera på olika avfallstyper.
För alla våra kunder erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och på vår hemsida kan du enkelt göra en offertförfrågan för önskad containertyp, datum och fraktion. Underlätta för dig själv och din vardag och hör av dig till oss om du behöver hjälp med att bli av med grovsopor!

Offertförfrågan på container & storsäck

Att göra en offertförfrågan på våra containers är väldigt enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container som passar dig bäst. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val av container baserat på vilken avfallstyp du vill slänga. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den container eller tjänst som passar dig och dina behov bäst. Är det grovsopor du vill bli av med är det fraktionen blandat avfall som ska väljas. Denna fraktion innebär att du får slänga allt förutom elektronik och farligt avfall.

Enkelt att hyra container för grovsopor

Genom vårt offertverktyg blir det enkelt för dig att hyra container för grovsopor. Där kan du välja datum för utsättning och upphämtning direkt eller lämna blankt för konsultation. Denna tjänst är inte på något sätt bindande, du kan ha full kontroll under hela tiden. Skicka en offertförfrågan till oss så hjälper dig dig så snart vi kan!

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig med att transportera och sortera dina grovsopor. Välkommen!

Kontakt: info@activerecycling.se eller 020 – 10 45 75