info@activerecycling.se

Vi gör det lätt för dig med återvinning Stockholm!

Bor du i Stockholm med omnejd och behöver hyra en container? Eller annan typ av återvinning Stockholm? Då har du kommit rätt. Hos oss på Active Recycling hittar du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening olika typer av container och storsäck samt storlekar utifrån ditt behov.
Att hyra en container är enkelt och innebär många fördelar där du bl.a slipper åka fram och tillbaka till återvinningscentraler med tungt och skrymmande avfall. Du sparar alltså både tid och energi där du kan fokusera på det arbete du sysslar med, så ordnar vi med resten. Har du mindre avfall? Då kanske storsäck passar bättre!

Offertförfrågan

Låt oss hjälpa dig i Stockholm med omnejd!

Om du vill ha hjälp med återvinning Stockholm av oss tar vi hand om all avfallshantering, oavsett om det är avfall från en renovering, städning eller rensning. Vi är specialister på att hantera avfall och se till att du som kund får det så billigt som möjligt genom att exempelvis separera på olika avfallstyper.
För alla våra kunder erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och på vår hemsida kan du enkelt göra en offertförfrågan för önskad containertyp, datum och fraktion. Underlätta för dig själv och din vardag och hör av dig till oss om du behöver hyra en container i Stockholm!

Offertförfrågan på container, storsäck & bortforsling

Att göra en offertförfrågan på våra container, storsäck eller bortforsling är väldigt enkelt. Vi har ett offertverktyg där du väljer den container eller storsäck som passar dig bäst alternativt bortforsling. Är du osäker på vilket val du ska göra kan du använda dig av vår avfallsguide. Där kan du enkelt och snabbt hitta rätt val  baserat på vilken avfallstyp du vill slänga. Utifrån några frågor som ställs kan vår guide automatiskt rekommendera den container eller tjänst som passar dig och dina behov bäst.

Enkelt, snabbt och smidigt

Genom vårt offertverktyg blir det enkelt för dig med återvinning Stockholm. Där kan du välja datum för utförande och upphämtning direkt om du vill. Denna tjänst är inte på något sätt bindande, du kan ha full kontroll under hela tiden. Skicka en offertförfrågan till oss så hjälper dig dig så snart vi kan!

Hör av dig till oss

Vi tror att alla kan göra skillnad för att miljön ska bli bättre. Därför tar vi stort ansvar i det avtryck vi sätter på klimatet. Vi vill bidra till ett bättre samhälle och natur genom att fokusera på insamling, återanvändning och återvinning av material. Alla kan göra något, och på detta sätt tror vi att vi kan göra skillnad.

Oavsett om du är privatperson, har ett företag, är en bostadsrättsförening eller något annat så hjälper vi dig i Stockholm med att transportera och sortera ditt avfall. Välkommen!

Kontakt: 08-4701640 eller info@activerecycling.se