Nu lanserar vi på Active Recycling vår nya hemsida och digitala offertförfrågnings verktyg. Vi introducerar även avfallsguiden och vägleder er till rätt val av tjänst baserat på den mängd avfall inom specifik fraktion ni önskar slänga.

Efter två år med vårt gamla offertförfrågnings system så har vi fått mycket feedback om vad man skulle kunna förbättra för att kunder ska få en så bra uppfattning om vilken typ av tjänst man är ute efter.

Vi erbjuder precis samma tjänster som tidigare, läs nedan för att få en bättre uppfattning om vad vi gör.

Avfallscontainer

Vi erbjuder containrar i alla storlekar och vägleder er till rätt val av containerstorlek baserat på ert behov. Är ni osäkra på hur ni ska tänka kring storlekar och ifall ni ska sortera avfallet så kan ni ringa oss så hjälper en av våra container specialister er till rätt val!

 • Avfallscontainer tjänsten har idag tydligare bilder på hur containern ser ut från flera vinklar. Man kan även smidigt se hur stor plats en container tar och hur stort utrymme vi behöver för att ställa av den smidigt på önskad plats.
 • Vi har även lagt in alla fraktioner som man möjligvits kan slänga i en container och information med exempel på vad som faller under just den valda fraktionen.
 • Vi har tillämpat önskemål om utsättningsdatum och tider så som förmiddag och eftermiddag för att veta när specifikt ni vill få containern levererad.
 • Efter inskickad förfrågan tar vi kontakt med er för att gå igenom alla uppgifter och skickar iväg en offert för er att acceptera innan bokning sker.

Läs mer om tjänsten här

Active Bags (Storsäck)

Storsäckar är något som blivit väldigt omtyckt av våra privatkunder som önskar bli av med lite mindre avfall. Ni som kund köper er Active Bag via vår webshop, får den hemlevererad, fyller upp säcken och bokar smidigt upphämtning via vårt offertverktyg.

 • I förfrågan för storsäckar väljer ni vilken storlek och fraktion ni önskar bli av med.
 • Därefter får ni en sammanställning på vad ni önskat bli av med och ett indikationspris för upphämtningen.
 • När ni skickat in era uppgifter så tar vi kontakt med er och säkerställa att all info stämmer innan en bokning sker.Läs mer här

  Plockservice (Bortforsling)

  Vår plockservice är väldigt eftertraktad av våra företagskunder men har även blivit en smidig tjänst för både byggföretag och privatpersoner som inte har tid eller plats för att fylla en storsäck eller container.

  Vi kommer ut med lätt lastbil och personal för att ta med allt ni vill bli av med direkt i vår lättalastbil, därefter körs allt vidare till en certifierad återvinningscentral där allt sorteras ut och återvinns.

  Möbler och annat vi hämtar upp skänker vi med ert godkännande till välgörenhetsorganisationer.

 • I offertverktyget för plockservice väljer ni vad ni vill bli av med. Ni kan även här ge en liten förklaring om vad som ska tas med.
 • Därefter väljer ni mängden avfall ni önskar att vi hämtar. Detta är för att vi ska kunna förberedda plats i bilen innan ankomst och även för att se så båda parter uppskattar mängden rätt innan uppdraget är accepterat.
 • När ni fyllt i omständigheter så som om det finns hiss tillgängligt, våning etc så tar vi kontakt med er för att gå igenom alla uppgifter innan en bokning sker.Läs mer här

  Gör en kostnadsfri offertförfrågan här idag och få svar inom 60 minuter!

  Välkomna till Active Recycling