Nya uppdrag i Nacka, Värmdö, Tyresö och Ekerö

Avfallshantering och återvinning är viktiga komponenter för att skapa en hållbar och ren miljö. Vi är glada över att få dela den spännande nyheten mot en mer hållbar framtid för Nacka, Värmdö, Tyresö och Ekerö. Från och med den 1 januari 2024 har Active Recycling blivit ansvariga för tömning av papper-, plast-, metall- och glasförpackningar på alla återvinningsstationer i dessa områden.

Det nya uppdraget

Det nya uppdraget kommer att förenkla och förbättra tömning av container på återvinningsstationerna för invånarna i områdena. Active Recycling kommer att använda moderna fordon för att säkerställa att uppdraget utförs effektivt och hållbart. Vårt mål är att minska avfallsmängden och främja återvinning och detta uppdrag kommer att vara en del av våran ständiga strävan mot en renare planet.

Tillsammans mot en hållbar framtid

Vi uppmanar invånarna i Nacka, Värmdö, Tyresö och Ekerö att vara delaktiga och aktiva i denna viktiga process. Följ de nya riktlinjerna och se till att du återvinner rätt. Aktivt deltagande från samhället är avgörande för att vi tillsammans ska få en hållbar framtid.

Vi ser fram emot den positiva påverkan som detta nya uppdrag kommer att ha på våra samhällen och vår miljö. Med Active Recycling som ansvariga för att tömma container på återvinningsstationerna i områdena är vi stolta över att göra vår del för att bevara vår värdefulla planet.

Om du har frågor eller behöver mer information om det nya uppdraget, tveka inte att kontakta Active Recycling. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en mer hållbar framtid.

 

Containerstorlekar Offertförfrågan