Nu lanserar vi Webshop för Storsäck / Byggsäck!

Efter en hög efterfrågan från både befintliga och nya kunder har vi på Active Recycling lanserat en webshop där vi säljer Small, Medium och Large byggsäckar som är smidigt förpackade och redo att postas direkt till dörren!

 

När passar det att använda sig av en storsäck?

En storsäck eller även kallad byggsäck tar betydligt mycket mindre plats än en container och lämpar sig främst för byggarbeten, renoveringar, rensningar, städ samt trädgårdsarbeten.

Även om en container är att rekommendera för vissa typer av arbeten så finns det inte alltid plats och då passar det perfekt med en storsäck.

Vilken storlek ska jag välja på storsäck?

Active Bag Small – Denna storsäck är vår minsta variant och lämpar sig för platser med begränsat utrymme. Den tar en maxvikt på 250 kg och fungerar även utmärkt för att ställa på en pirra för enklare hantering

Active Bag Medium – Denna storsäck är vår mest använda och uppskattade säck då den är lätthantering och klarar av alla typer av avfall. Med sin maxvikt på 1250 kg passar den utmärkt för fyllnadsmassor som väger väldigt mycket. Förutom fyllnadsmassor går det alldeles utmärkt med andra fraktioner såsom osorterat avfall, brännbart och trä.

Active Bag Large – Denna byggsäck är vår största säck och används oftast för skrymmande material och lättare byggavfall såsom trä, gipsskivor samt trädgårdsavfall. Fungerar även utmärkt för osorterat avfall där man får vara försiktig med att inte överskrida maxvikten.

Hur går det till?

Om du inte redan har byggsäckar så kan du köpa dessa via vår webshop här. Säckarna postas direkt hem till din dörr och sedan är det bara att börja fylla upp dem med önskad fraktion. Det går självklart bra att använda dig av andra storsäckar med som inte är Active Bags.

När byggsäckarna är fyllda och försluta är det dags att boka upphämtning. Här är det viktigt att säckarna står lättillgängligt för en kranbil som ska hämta upp dem.

Det finns en QR kod för sorteringsguide på säcken samt även en QR kod som leder direkt till offertförfrågan för upphämtning av säckarna! Mer information om detta finns i försättsbladet som kommer med varje säck.

Köp storsäck