Active Recycling utvidgar sin verksamhet i mellersta Sverige

Vi är glada över att meddela att från och med 1 januari 2024 kommer Active Recycling AB att utvidga sitt ansvar och engagemang för hållbarhet genom att ta hand om städning, snöskottning och halkbekämpning på återvinningsstationer i följande kommuner: Norrtälje, Tyresö, Sigtuna, Upplands-bro, Knivsta, Håbo och Gävle.

Det nya uppdraget

En ren och säker miljö är en grundläggande byggsten för en hållbar framtid. Genom att utöka vårt ansvar till att inkludera städning och vinterunderhåll, strävar Active Recycling AB efter att skapa en trygg och trivsam miljö för alla som besöker våra återvinningsstationer.

Tillsammans mot en hållbar framtid

För invånare i Norrtälje, Tyresö, Sigtuna, Upplands-bro, Knivsta, Håbo och Gävle kommer Active Recycling AB att säkerställa att återvinningsstationerna är fria från snö och is, samt hållas i toppskick för att underlätta en smidig och säker återvinning, oavsett väderförhållanden. Rena återvinningsstationer underlättar även för entreprenörerna som tömmer container på diverse materialslag.

 

Active Recycling AB är övertygade om att små handlingar kan göra stor skillnad. Genom att ta hand om städning, snöskottning och halkbekämpning på återvinningsstationerna strävar vi efter att skapa en positiv och hållbar påverkan på våra samhällen.

 

Tack för ert fortsatta stöd och engagemang för en grönare framtid!

 

Containerstorlekar Offertförfrågan